Ingrid Stenbeck

Grandest grape

Hei! Her for noen dager siden postet jeg ett bilde hvor jeg hadde på meg en rød leppestift som jeg sa at jeg skulle vise dere senere. Nå er det vel senere? Grunnen til at det tok litt tid er fordi at jeg rotet den bort i all pakkingen. Er så sykt surrete av meg noen ganger at halve kunne virkelig vært nok. 

Jeg kjøpte denne på flyplassen når jeg kom hjem fra Hellas for drøyt to uker siden og elsker virkelig fargen. Egentlig så jeg etter en farge som var litt nærmere svart, men det fant jeg ikke.. Det får bli neste gang. Denne fargen er dermed en god nummer to. Den er litt mørkere enn på bildene nedenfor, men allikevel ganske lys. Om det ga noe mening? 

Den er fra merket Clinoque i fargen grandest grape nr 8. Utrolig fornøyd. Det som er så bra er at den sitter utrolig lenge og ikke kleber så mye. Stort pluss! Jeg er egentlig ingen dolle når det gjelder sminke, så det å gå med røde lepper er ganske våglat av meg, men har lært meg å trives med det. Angrer ikke et sekund på at jeg startet med det. Har nesten blitt avhengig hehe, men alt med måte.

Så glad atte! 

Nå må jeg fortsette pakkingen. Adios. 

Pernille

12.08.2014 kl. 21:10
Åh den fargen var dødsfin!!

Ingrid

13.08.2014 kl. 09:20
Så fin farge :)
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits