Ingrid Stenbeck

Min nye baby

I dag er en lykkens dag for meg! Har nesten nettopp kommet hjem fra Elkjøp med hele familien. Med oss hjem hadde vi med oss Ipad. Både jeg og Anders var lovet hver vår nå som vi snart starter på skolen. Jeg føler meg veldig bortskjemt når jeg deler dette med dere på denne måten, men det har ikke vært slik at vi har mast på noe som helst måte. Det var mammas ønske for å gjøre det lettere på skolebenken opp mot nedlastning av bøker, artikler og den slags. Noe som jeg sier meg enig i nå, men i førsten når hun kom med forslaget var jeg helt i mot at de skulle prakke på oss hver vår Ipad. Er jo bare sløsing av penger nå som vi også har mac. Hva mer trenger man da? Men dette er faktisk ganske smart, nå er jeg også ganske Apple frelst i tillegg så det gjorde jo ikke saken så mye bedre. 

Kjøpte den minste Ipad Air som er 16 GB. Synes ikke jeg trenger så mye mer når jeg for det meste bare skal bruke den til skole pluss at jeg har mac som jeg også kommer til å bruke en god del. 

Greit fornøyd.

 
På slutten må jeg bare vise dere den super søte nøkkelringen jeg kjøpte ista med en mini morris på. Det er favorittbilien min nummer 2 etter Audi TT. Så vet dere det hehe. Må jo ha noe å ha nøklene på når jeg skal flytte og være selvstendig så jeg ikke roter de vekk hele tiden. 

Er det noen apper som dere kan anbefale forresten, som er smart å ha eller morsomme eller whatever?

Bloggs xx

Ingrid

11.08.2014 kl. 16:45
Jeg anbefaler evernote til skolearbeid :) Hvis du innstallerer det både på mac/pc og ipaden så overføres notatene dine automatisk via wifi. Jeg bruker mest tv3-play (se gratis serier fra tv3), we heart it og google chrome :)

Ingrid

11.08.2014 kl. 17:01
Ingrid: Tusen takk! Høres bra ut. Lastes ned med en gang :)
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits