Ingrid Stenbeck

Hjernecellene mine sov

Som de fleste andre jenter så elsker jeg å handle klær på nettet. I går var intet unntak. Det er kanskje ikke så smart å gå inn på diverse nettbutikker midt på natten når man ikke får sove, nei, men der har du meg. Jeg har forelsket meg helt i en nettbutikk som heter Sheinside. Så igår kveld gikk jeg igjennom så og si hele salget deres. Veldig urutinert av meg i og med at jeg snart er en fattig student og dermed må spare alle de slantene jeg har... Dette tenkte jeg egentlig ikke så mye på før jeg hadde betalt en ordre på nesten 3k. Jadda.. Men jeg følte vel at jeg fortjente det da? Gjør ikke dere det noen ganger også, føler at dere fortjener en ting og på grunnlag av det så kjøper dere den tingen?

Altså, det var jo ikke bare en ting jeg kjøpte meg igår da. Rettere sagt 20 plagg. Jeg gikk igjennom den handlekurven flere ganger å sa til meg selv "trenger jeg egentlig alt dette" ut kom det samme svaret gang på gang. Når det er sagt så må jeg slå fast at jeg ikke er shoppegal. 


Genseren med print kan fåes her og den gule toppen kan du finne her


Denne klassiske blusen finnes her og jakken i oliven finnes her

Kimmono finnes her og den svarte blusen er lik den gule så da kan du klikke deg inn der :-)

hvit jumpsuit med blonder finner du her og vinrød bluse her


Tee med lomme finner du her og Pusur tee her

Galaxy tee her og rutete skjorte her

Cardigan her kongeblå kjole i chiffon her og lyseblå bluse i chiffon herTopp med blonder her genser med roser her og den rosa jumpsuiten er lik den hvite så da kan du klikke deg inn der :-)Rutete bukser her og kosebukse her                                                                                                   

Ganske så mye å glede seg til dette her. Blir glad bare jeg legger ut bilde av plaggene herregud. Er litt skada, men det jeg ikke tenkte på var at jeg mest sansynlig får de hit hjem når jeg har flytttet heheh jaja. Det ordner seg nok. Jeg får bare dra hjem på et lite besøk. Dette skal hvertfall bli mye brukt. Tror den gule toppen helt øverst er favoritten. 
Hva synes dere? Noe dere likte? 

Hannah

11.08.2014 kl. 12:45
JAAAA, SÅ MYE FINT!

Ingrid

11.08.2014 kl. 12:57
hannah Tangen:

Ylva

11.08.2014 kl. 18:52
Ååååå så masse fint, Ingrid
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits