Ingrid Stenbeck

Pakke fra NELLY

God morgen♥

Nå har jeg ikke blogget på to dager og har rett og slett dratt meg selv i håret for å finne på noe å blogge om. Synes ikke det er vits i å blogge bare for å poste ett innlegg. Det må ha en viss standard ellers blir det jo ikke noe bra. Det er hvertfall min mening. Om jeg skulle ha gjort det så hadde det bare blitt til at jeg fortalte dere hva jeg spiste til frokost og det har jo dere null interesse for. Har også jobbet hver dag denne uka så har brukt lite tid inne når jeg først har hatt litt fri nå som det er så fantastisk vær. Så igår sluttet jeg 15 på jobb og dro rett til byen og kjøpte litt ting og tang til jeg skal til Kreta på lørdag. Så egentlig etter en bikini, men tror jeg er veldig sent ute med det. Haha. Fant seriøst ingenting. Kjøpte meg ny i fjor, men føler at jeg må ha ny hvert år. Vet ikke hvorfor. Det er bare sånn.. 

Når jeg vandret rundt i Fredrikstads gater i går og trodde jeg skulle smelte bort fikk jeg melding fra posten om at pakken min fra Nelly hadde kommet!! Gledet meg veldig fordi jeg hadde kjøpt meg sko og litt andre godbiter. Meeen når jeg åpnet pakka så var ikke skoene der og heller ikke et annet plagg som jeg hadde gledet meg til å bruke.. Sykt kjipt. Handlet på salget så hadde de visste telt feil så de var utsolgt :(

Men tenkte hvertfall å vise dere hva jeg kjøpte. 

Det over er fra Nelly. Jeg kjøpte meg også to bher fra merket MAGIC.


Jeg har aldri vært noe forsiktigmed telefonen og heller aldri hatt noe deksel på den, men når jeg så dette i byen igår så måtte jeg ha det!! Super søtt. 

Dette kjøpte jeg på salget på Gina Tricot. Utrolig behagelig å ha på. Deilig å ha i varmen. 

Denne ble også kjøpt på Gina. Veldig fin og behagelig. Det kan bli litt varmt fordi stoffet er siffon, men det tåler jeg hehe.

Kjøpte også solkrem, pads og litt andre ting for å ha med på reisen. Tenkte å dele med dere litt senere hva som er mine must haves på flyet og hva jeg må ha for at reisen skal bli mer behagelig.. Kanskje dere tenker heelt ulikt. Det er morsomt å se. 

Nå skal jeg spise grøt til frokost, være sikkelig rebell og kose meg med friends før jeg skal på kveldsvakt. 

Hva gjorde dere igår og hva skal dere i dag? :-)

Elise Ervum

22.07.2014 kl. 14:01
Fint innkjøp! Jeg skal jobbe :-)

Ylva

22.07.2014 kl. 20:30
ååå fine ting! spesielt kjolen <3

Ingrid

22.07.2014 kl. 21:50
Ylva: takk snuppa!!
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits