Ingrid Stenbeck

Lei av photoshop

Hei. God kveld! 

Jeg kom over en fin video tidligere i dag. Det er musikkvideoen til en av de nye sangene til Colbie Caillat som heter Try. Hun laget den fordi hun var så lei av å bli photoshopped. Utrolig vakker video og sangen er veldig fin.

Det fikk meg til å tenke på, som så mange ganger før hvor mye innvirkning media faktisk har på oss. Når jeg tenker på meg selv så går det vel ikke èn dag uten at jeg føler meg truffet av noe på tv. Jeg har aldri likt hvordan kroppen min ser ut og føler at jeg selv er stor. Selv vet jeg at jeg ikke er det, men selvfølelsen min er ikke på topp når det gjelder kroppen min. Det gjelder nok mange andre jenter også. Det som er problemet mitt er vel at jeg sammenligner meg selv med alle de såkalte "perfekte" modellene på tv og alle andre som jeg synes er fine og tynne. Noe jeg inni hodet mitt aldri når opp til, ergo blir jeg aldri perfekt. Det er nok noe jeg kommer til å slite med lenge, men det er mitt problem. 

Egentlig ville jeg bare vise dere den fine videoen. Så here it is!

Hva synes du om videoen?

Rikke Holm Andersen

13.07.2014 kl. 22:10
Den var utrolig fin! Den sangen får en til å tenke veldig, kjenner meg veldig igjen i det å aldri føle seg perfekt eller god nok fordi jeg kommer aldri til å se ut slik som modellene gjør :)

hannekristineb

14.07.2014 kl. 20:40
Takk for at du delte denne videoen :-) Vakkert :-)
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits