Ingrid Stenbeck

Tingen du ikke visste du trengte

For en liten stund siden kom jeg over en GENIAL nettside på Facebook. Jeg så en annonse for en kopp som du kunne lage smoothien din rett oppi. Det synes jeg var ganske kult så jeg klikket på den. Det finnes jo veldig mange slike sider florerende rundt på nett, men jeg valgte å gi den en sjanse. På den siden er det mye man ikke trenger, men også mye som kunne vært kjekt å ha som man kanskje ikke man visste man trengte. 

Dette er den smoothie maskinen, men man kan selvfølgelig lage andre ting i den også. Jeg synes den bare er så sykt smart. Skal jo snart flytte for meg selv og da er denne perfekt, ikke mye oppvask og jeg kan lage den kjapt slik at jeg kan ta den med på skolen. Den koster 299 og du får den HER  

Jeg anbelfaler dere hverfall å ta en liten titt. Der har de alt. Ting dere ikke trodde fantes en gang. Mange ganger når jeg gikk igjennom siden at jeg holdt på å le meg ihjel for jeg sa til meg selv "den må jeg ha" fordi den var jo genial! For å være ærlig forstår jeg meg ikke på mennesker som har en slik fantasi. Jeg hadde aldri kommet på det.

Blenderen skal jeg hverfall kjøpe meg når jeg får lønn litt senere i måneden hehe. Gleder meg til å bruke den! Var den ikke bare supersmart? 

theresekristina

08.07.2014 kl. 22:19
Jo, det er genialt :) Dei har slike på Nille også.

Ingrid

08.07.2014 kl. 23:59
theresekristina: Seriøst? Drar dit imorgen haha!
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits