Ingrid Stenbeck

New in og gamle klær

Hei på dere! Nå er jeg hjemme alene og koser meg med jordbær og god musikk etter en slitsom styrkeøkt på veramdaen i det fine været. Det er nesten 30 grader her i dag. Utrolig deilig. Ikke noe særlig sol da, så får ikke veldig farge om jeg er ute, men varmen er der. Nesten syden-feeling. 

Over til noe helt annet og egentlig emnet i innlegget; I og med at jeg har kjøpt meg såå mye nye klær i det siste så renner det over av ting jeg ikke bruker og som ikke passer lenger, men som allikevel får lov til å ta masse plass i skapet. Har en kusine som har drevet å arvet en del av meg, men nå er hun visst ikke intressert lenger. Eller hun viser ikke interresse lenger så da gidder jeg heller ikke å gi bort fine brukbare klær til henne. Gir da heller til noen som vil ha de :-) Prøvde meg på Bloppis.no, men det var ikke noe for meg.. Gir det heller bort til Fretex. Gjør meg ingenting. Jeg har jo ikke bruk for de. 

Anyways. Her er to nye plagg, ikke de beste bildene, men. Har egentlig masse annet nytt også, men kamera gikk tom for strøm så får vise det andre senere :-)

Skjørt fra HM. Lårkort. Mintgrønn. Lyseblå genser med palmer! Kjempe deilig. Nå skal jeg sminke meg og ta meg en tur i det fine været. Ha en fin dag så blogges vi senere i dag! xx

Amanda Bakken

05.07.2014 kl. 15:50
Det var nydelig farge på skjørtet!

Ingrid

05.07.2014 kl. 18:08
Amanda Bakken: Veet. Helt forelsket!
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits