Ingrid Stenbeck

Innkjøp på harrytur

Heisann dere og god ettermiddag. Dagen i dag har vært kjempe koselig og alt har gått i full fart. Vært på tur siden klokka ti idag tidlig. Mamma, jeg og noen vi kjenner dri en tur til Svergie for en liten jentetur. Ja, harrytur til grensa.. Det var veldig koselig. Jeg fikk lønn igår så da hadde jeg noe å rutte med også. Har faktisk svidd kortet en del, kom hjem igjen med masse fint. Selv om dagen har vært fin er det alltid like deilig å komme hjem igjen etter en slik dag. Shopping tar på - selv når man er i det rette humøret. 

Kjøpte meg en ny sports-bh. Har bare èn så det trengte jeg sårt. Vet at HM ikke er verdens beste på treningstøy, men den kostet bare 100kroner så da kan det liksom ikke skade. Jeg er også avhengig av hvite ankelsokker.. Så trengte nye slike. Ingenting er bedre. 

Ny veske fra HM. Utrolig fin og veldig romslig, angrer ikke et sekund. Også står den av seg sev. Perfekt hehe. 


Beste og verste kjøpet i hele dag. Kjøpte meg en lommebok fra Marc by Marc Jacobs på impuls. Helt enkel og fin i designet og svart går jo til alt. Tidløst. Angret litt i det jeg dro kortet, men nå har jeg det fint igjen. Tror jeg kommer til å være veldig fornøyd med å ha kjøpt den. Er det nå hvertfall. Så får vi se. Sliter veldig med slitt hår nå i det siste i og med at jeg striper det og jobber meg frem fra mørkt til lyst. Det sliter jo veldig på håret og jeg har egentlig aldri tatt vare på håret mitt ordentlig før nå. Det har ikke trengt noe ekstra pleie heller, men håret mitt er veldig viktig for meg og det er veldig viktig at det skal se fint ut synes jeg. Nå har det veldig lett for å bli frusete og få splitte tupper så jeg kjøpte meg olje fra moroccan oil. Olje har jeg alltid brukt på håret mitt og føler det hjelper kjempe bra. Nå som kulden er her og luften er tørrere enn om sommeren er det viktig for håret å få nok fuktighet. Jeg kjøpte også shampo og balsam fra joico som gir håret fuktighet. Nå håper jeg håret tåler blekingen litt bedre. Det er jo absolutt ikke bra for håret, men jeg er snart ferdig så da er det bare å opprettholdre fargen. 


Superfornøyyyyd
Hva har dere gjort idag?

Alette

11.01.2014 kl. 19:53
fine kjøp ! de sports-bhene er faktisk ganske gode :)

blitz

11.01.2014 kl. 19:55
Elsket vesken du hadde kjøpt! Hva kostet den?

Fin blogg :)

Ingrid

11.01.2014 kl. 21:07
Alette: takk! Så bra og høre :-) gleder meg til å prøve den

Ingrid

11.01.2014 kl. 21:07
blitz: ja, takk! Synes den er kjempe fin :-) kostet 399
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits