Ingrid Stenbeck

Mine favorittapper

Det finnes så utrolig mange apps der ute og alt for enhver smak.
Tenkte å vise dere noen av mine "favoritter" eller de jeg mener at alle jenter bør ha på telefonen.  

1. Period Tracker Lite

Denne appen er supersmart. Den regner ut ca. når uka di kommer i måneden. Om den ikke er regelmessig, hjelper det faktisk å starte og bruke en slik app. Det stabiliserer seg etterhvert. Det finnes mange andre apper med likt utgangspunkt, men jeg er veldig fornøyd med denne. 

2. Hormonsjekk


De fleste vet at parabener og produkter som inneholder andre hormonforstyrrende kjemikalier ikke er bra. Denne appen hjelper deg sjekke produkter for slike kjemikalier før du kjøper de. Jeg synes hvertfall denne appen er vel så nyttig i og med at såkalte hormonhermere ikke er bra for huden. 

3. Pinterest/Tumblr/WeHeartIt

Dette er appene som gir deg inspirasjon. Uansett om det gjelder mote, mat eller interiør. Hver av de har sin sjarm. Jeg bruker nok We Heart It mest på telefonen, men Tumblr mest på macen, det fordi det er mest oversiktig og det også er morsomst. Alt for en hver smak. Jeg liker hverfall det best. 

4. Bandsintown

Med denne appen synkroniserer du spotify eller annen musikk for å se hva du hører på også kan du følge favorittartistene dine på turnè og se når de nærner seg deg og der du befinner deg. Du får også varsling før alle andre når og hvor de har konsert. Jeg elsker denne appen. Er helt hekta. (må bare si dette er et bilde jeg fant på nettet for å illustrere hvordan den så ut)

5. Elixia appen. 

Denne appen er seriøst et must for meg. Jeg er ikke så mye på gruppetimer, men jeg liker å være litt i forveien og vite hva jeg har å velge i. Elixia har jo så mange morsomme valgmuligheter. det er alltid like gøy å vite at jeg har muligheten. 

6. Nike +Denne bruker jeg når jeg skal ha langkjøringer utrolig morsomt. Finnes jo mange slike apper og jeg har prøvd flere, men denne er garantert best synes jeg. Det som er så genialt er at du kan stille inn hvor langt du skal løpe også får du en personlig trener på øret som sier hvor langt du har løpt og fort osv. Når du er helt ferdig med økten får du en oppsumering. Der du ser om du har forbedret deg fra forrgie gang eller ikke. Slike ting holder hvertfall meg gående. 

7. Twitter
Denne appen hadde jeg absolutt ikke klart meg uten. Er avhengig, og er ikke en dag, time, minutt (kanskje) som jeg ikke sjekker hva som skjer der. Føler jeg ikke får med meg noe om jeg ikke sjekker den. 
8. Vine 
Morsommere app finner man virkelig ikke. Har jeg en dårlig dag går jeg bare inn der og dagen blir bedre med en gang.  Mye rart og unødvendig er det da, men det er det som gjør det artig, synes jeg. 

Så dette er mine favorittapper. Hva er dine?

Stine

07.01.2014 kl. 17:08
Tusen takk, skal laste ned noen av dem :-)

Mille

07.01.2014 kl. 17:32
Så fine apper, lastet ned 3 av dem! :-D

Så praktisk med ett sånt fint innlegg:-)

Foresten så har jeg anbefalt en maskara på bloggen, hadde betydd mye om du kunne kommentere hva du syns ^^

Ha en forsatt fin dag videre:-)

En som liker bloggen din

07.01.2014 kl. 17:37
Mange bra apper her!

Elise Ervum

07.01.2014 kl. 22:39
Takk for fine tips :-)
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits