Ingrid Stenbeck

Kjolehandel til jul

Julen er en hyggelig og vakker tid, dere. 

I dag er det 1. desember og første advendt. Her i huset er vi i full gang med å pynte opp til jul. Førjulstiiden er best synes jeg. Hvor vi  pynter opp,  baker julebakst og lager masse god mat som magen bare skriker etter. Det er fint det. I jula blir man som barn igjen. Man ser på barnetv og prøver for harde livet å fiske frem julestemmningen som ikke har kommet enda. Det gjør jeg. 

Her er det ikke snø enda heller, så litt vanskelig å tenke at det er desember synes jeg. Først når det herlige, tunge, hvite teppet legger seg over byen så tror jeg at julestemmningen følger med også. Litt i allefall. 

Antrekket på julaften og andre dager i julen er alltid et like stort problem for meg. Har noen fine kjoler, men kan ikke bruke alle om og om igjen heller. Ergo trenger jeg noen nye. Sitter og skroller igjennom Nelly nå og der har det kommet inn vanvittig mange fine kjoler for tiden. Egentlig litt skummelt at netthandel kan være så lett. Blir blakk på et blunk. 

Tenkte å vise dere noen av de kjolene jeg har sett på. 

 


Denne kjolen får du her 

 
Denne kjolen får du her


Denne kjolen får du her

Denne kjolen får du her

 

Synes kjole nummer en og to er desidert finest. Har alltid vært svak for lange kjoler, de er så elegante og kan brukes til nesten alle anledninger. Den andre kjolen synes jeg var utrolig vakker i og med de detaljene den hadde, samtidig som at den var så enkel. 

Hva synes dere?

Heidi Kristin

01.12.2013 kl. 17:03
Herregud, så fine! elsker nummer tre :o
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits