Ingrid Stenbeck

Dekseldryss

Tidligere idag, på skolen kom jeg over en ufattelig kul side som heter Frydaze.no. Der kan man kjøpe forskjellige cases til Iphone, men man kan også designe sitt eget. Noe som gjør telefonen litt mer personlig. Jeg har allerede laget meg et deksel og bestilt det. Det er heller ikke så veldig dyrt, så det er positivt. En annen bra side om du er på leting etter stilige Iphone cases er denne. Der er det så utrolig mange valgmuligheter for å pimpe opp telefonen så du går helt i surr. Har funnet mange kule der som jeg skal kjøpe meg. Eller kanskje jeg skal ønske meg til jul? For èn type beskyttelse på telefonen min må jeg jo ha. Så om du er på jakt etter Iphonedeksler så er disse sidene supre!

Nå sitter jeg å koser meg med en kopp svart kaffe. Alltid deilig etter en treningsøkt. Var litt dumt av meg å løpe i dag merker jeg. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, og det slo tilbake på meg når jeg var ute nå. Får håpe det blir bedre etterhvert. Skal nok ikke trene imorgen, får se hvordan formen min er


Bliiiiiiiid og koser seg


Flink har jeg også vært og pyntet litt opp i denne bula! Fint med lys ogsånn hehehe. Koselig. Nu skal jeg hoppe opp trappen, legge meg i senga og se enda en episode av How I Met Your Mother. Genial serie. Har blitt helt forelsket. Nå som det blir så mye fortere mørkt tror jeg alltid klokken er så mye mer enn det den egentlig er. Litt skummelt egentlig fordi til tross så går tiden mega fort. Klokka er bare ti på seks, og jeg trodde den var faktisk var elleve. Såe ja, brått snakkes vi igjen. Kos dere i kveld. Det skal jeg :-)

Sarah

29.11.2012 kl. 18:00
Fine bilder!
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits