Ingrid Stenbeck

Dingser til IPhone

Hei og god ettermiddag alla! 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjapp tur innom Clas Olshon. Måtte kjøpe meg noe til telefonen. En sånn greie jeg kan ha på armen når jeg trener vettu. Anders tok med seg den vi hadde her hjemme når han flyttet så da måtte jeg kjøpe ny. Også kjøpte også nytt case fordi om jeg adde mistet den i bakken med det jeg hadde fra før hadde nok skjermen knust. 

Det er et helt enkelt og svart case til Iphone så om jeg mister den så overlever den nok. Hihi også er det sånn velur eller hva det heter innvendig så telefonen holder seg bra og det ikke blir så lett riper osv på den. 

Fin og rosa. Som jeg kan ha på armen når jeg løper. Litt rare bilder siden jeg har på meg rutete skjorte, men men. Dere ser hvertfall hva det er. Haha. Også er dette en veldig smart greie å ha om du bruker foreksempel RunKeeper eller Nikeplus. Fordi da har dere alltid lett oversikt over hvor langt dere har løpt osv. Vet dere får det i øret også, men jeg liker hvertfall å se det fysisk. Istedet for å ha den i baklommen på tightsen. Den passer jo ikke der en gang. Så jeg anbefaler en slik som denne for dere som trener mye, eller trener i det heletatt.

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits